Cautare

671 de rezultate pentru "piatra prasem" (7.12 secunde)
directie, Dutu a mai spus si ca decizia BPN ii ia o piatra de pe suflet: nu va mai raspunde el de rezultatele PDL din judet.
Pentru Consiliul Judetean Constanta, candidatul PSD este Nicusor Constantinescu, actualul presedinte al CJC, pentru Primaria Municipiului Constanta - "io candidez", a spus Radu Mazare, pentru Mangalia - Claudiu Tusac, caruia i s-a luat astfel "o piatra" de pe inima, pentru Medgidia - Liviu Chirita, pentru Baneasa - Gelu Iordache, Cernavoda - Mariana Mircea, Eforie - Ovidiu Brailoiu, Harsova - Ionel Gae, Murfatlar - "vesnicul" (dupa cum l-a prezentat Radu Mazare) Nicolae Crivineanu, Navodari - Nicolae Matei, Negru Voda - Ion Nicolin, Ovidiu - Vasile Pavel, Techirghiol - Alberto Razvan Andrei.
"Sper sa nu ia vreo piatra o directie gresita si sa-mi provoace alte colici. Am avut din 1992 tot felul de colici si sunt pregatit sa le depasesc", a afirmat primarul Clujului.
De asemenea, in curtea interioara au fost amenajate noi locuri de joaca, s-au montat pavaje din piatra si a fost reamenajat gardul exterior.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Piatra Neamt, ca dupa data de 1 iunie, cand se vor desfasura alegerile locale, "Moldova va fi in culoarea placuta a rosului".
un nebun arunca o piatra si 100 de intelepti se chinuie s-o gaseasca", a afirmat Ludovic Orban referindu-se la declaratiile facute de colegul sau de partid, Bogdan Olteanu.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati.
un nebun arunca o piatra si 100 de intelepti se chinuie s-o gaseasca", a fost prima reactie a lui Orban fata de afirmatiile colegului sau Bogdan Olteanu.
Trecutul ii atarna insa ca o piatra de moara in CV. Nu e vorba de CV-ul roz-bombon postat pe internet si scris cu litere de-o schioapa pe pliantele electorale, ci de cel pe care il cunoaste toata clasa politica.
Trecutul ii atarna insa ca o piatra de moara in CV. Nu e vorba de CV-ul roz-bombon postat pe internet si scris cu litere de-o schioapa pe pliantele electorale, ci de cel pe care il cunoaste toata clasa politica.
In urma sedintei care a avut loc ieri, Gheorghe Stefan, liderul democrat-liberal de la Piatra-Neamt, a primit postul de presedinte interimar al organizatiei de la Galati, iar Mihai Capra a primit functia de prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PD-L, aceeasi functie avand-o si Mircea Toader.
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu.
Suma asigurata obligatoriu, potrivit actului normativ, este de 20.000 de euro pentru fiecare locuinta construita cu structura de rezistenta din beton armat, metal sau lemn sau cu pereti externi din piatra, caramida arsa sau din orice alt material rezultat in urma unui tratatment termic sau chimic si de 10.000 de euro pentru orice locuinta cu pereti externi din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic sau chimic.
Liderul de la Casa Alba a calificat rezultatul drept o piatra de hotar pe calea redresarii economice a Americii, aflata acum in cea mai grava criza din ultimii 80 de ani.
"Am pus in posesie si aproximativ 100 de hectare in apropierea carierei Luminita, unde piatra este la 10 - 20 centimetri adancime si oamenii nu prea au ce face cu terenurile", a afirmat Galbinasu, pentru a sublinia ideea ca nu s-a grabit sa intre in Grind.
gradinita, teren de fotbal, alimentarea cu apa a satelor Piatra si Palasul Mic. Nu am reusit, din pacate, sa fac o sala de sport, cu toate ca proiectul a fost deja depus", a mentionat Valer Iosif Muresan.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri la Piatra Neamt ca, desi Romania a pledat in toate instantele europene pentru negocierea unui nou tratat intre Uniunea Europeana si Republica Moldova, prin incalcarile drepturilor omului de catre Chisinau, acest acord "nu are o perspectiva imediata".
Presedintele PNL s-a aflat vineri la Suceava, Roman si Piatra Neamt, alaturi de vicepresedintele Norica Nicolai, senatorul Varujan Vosganian, deputatul Cristian Adomnitei si candidatii pentru alegerile europarlamentare Catalin Turliuc si Cristian Ghibu.
Mai exact, in noiembrie 2008 s-a pus piatra de temelie a unei fabrici de produse din tabla de otel, construita de puternicul concern austriac Voestalpine A.G..
Liderul PNL, Crin Antonescu, a apreciat, duminica, la Piatra Neamt, ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze daca dezvaluirile ziaristului Sorin Rosca Stanescu despre afacerile familiei Basescu se vor confirma.
google-analytics.com